Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

maanantai 12. marraskuuta 2012

Huomenna alkaa VLCD (Very Low Calorie Diet) Jes!

http://www.sannisunny.blogspot.fi/2012/11/huomenna-alkaa-vlcd-very-low-calorie.html

5 kommenttia:

  1. Hei!

    Seurailen mielenkiinnolla tätä "projektiasi", kun mielessä siintelee ajatus josko itsekin aloittaisi.
    Tuota lounasasiaa sen verran kommentoin, että eikös puolikkaan patukan syömällä voi korvata noita pussikeittoja? Kaloreitahan siinä tulee suunnilleen sama määrä, eikä tarvitsisi sheikkereitä sun muita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,

      Aivan mahtava kuulla, että joku näistä kirjoituksista saa jotain irti :) Ehdottomasti kannattaa kokeilla, jos siis kilot häiritsee tai vaikka sen takia, että annoskoot on päässy karkaamaan käsistä. Tämän kuuden päivän jälkeen on jo nimittäin sellainen tilanne etten kyllä samankokoisia annoksia enää söisi kuin ennen.

      Tuo patukan käyttäminen on kyllä hyvä idea, pitääpä kysäistä itseä viisaammalta miten tuon asian laita on. Kiitos vinkistä, kerron sitten tähän ketjuun mikä vastaus tuli.

      Ilmoittelen toivottavasti jo huomenna miten patukalla korvaaminen sopii :)

      Poista
    2. Moi taas,

      vastaus tuli jo aamusta, mutta ehdin nyt vasta koneelle. Vastaus oli tosiaan niin kuin "Anonyymi" tuossa alla arveli, että ravintosisältö ei ole sama puolikkaassa patukassa kuin kokonaisessa pussissa.

      Ei kuitenkaan mahdoton idea pussin korvaaminen puolikkaalla patukalla/valmisjuomalla jos on mahdotonta valmistaa pirtelöä/keittoa.

      Kuitenkin parhaiden tulosten saavuttamiseksi ei suositella mitään muita kuin Quick Weight Loss -tuotteita.

      Minä teen siis parhaani ja pysyttelen vain niissä. Kiitos kuitenkin hätätilannevinkistä :)

      Poista
  2. Puolikas patukka on kyllä ehkä aika vähän vatsantäytettä kokonaiseksi ateriaksi ja kaiketi siitä saakin sitten vain puolet yhdelle aterialle tarkoitetusta ravintosisällöstä?

    Itse VLCD:llä pidättäydyin kyllä pelkissä siihen kuuluvissa keitoissa ja pirtelöissä. Eivät mielestäni ole hankalia valmistaa, kuumaa tai kylmää vettä tosin tarvitsee olla. Niitähän ei siis ole tarkoitus tehdä maitoon kuten tossa starttipaketissa. Lopulta suolaiset keitot maistuivat itselleni paremmin, makeat pirtelöt alkoivat nopeammin tökkiä. Nutrilettin lisäksi mulla oli käytössä muiden merkkien vastaavia tuotteita, suosikkini Allevon peruna-purjo.

    Onnea yritykseen, ja tsemppiä, mulla ainakin toimi hyvin ja juurikin noin 20 kiloa lähti (ekat 10 sen VLCD:n avulla ja toiset sit sen jälkeen)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,

      aivan oikein arvelit, ravintosisältö ei ole samaa tasoa pussissa ja puolikkaassa patukassa. Suositus tuli käyttää vain QWL-tuotteita, mutta jos on esimerkiksi reissussa ja pirtelön/keiton valmistus ei onnistu, niin voi pussin korvata puolikkaalla patukalla/valmisjuomalla.

      Minäkin teen parhaani, että ruokana on vain QWL-tuotteita. Pitää vain suunnitella päiväohjelma niin, että vettä on saatavilla sopivina aikoina :)

      Onneksi olkoon sinulle pudotetusta painosta, varmasti upea tunne kun on urakka takana. 20 kiloa painaa paljon! Minulla vielä 17 kiloa ylimääräistä harteilla mitä liikuttelen paikasta toiseen, eiköhän tilanne ole toinen kevään saavuttua.

      Poista