Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Itsekuria ja vaakavinoilua

http://www.sannisunny.blogspot.fi/2012/11/itsekuria-ja-vaakavinoilua.html

4 kommenttia:

  1. Moi! Tsemppiä sulle haasteeseen, vaikuttaa kyllä että sulla on motivaatio kohdallaan eli onnistut varmasti helposti. Miten aiot jatkaa kuurin jälkeen ettei paino nouse? Itse en pystyisi koskaan nutraamaan, rakastan rasvaa ja lihaa joten olenkin laihduttanut raskausläskit karppaamaalla :P

    VastaaPoista
  2. Moip! Kiitoksia tsempistä, välillä sitä kyllä tarvitaan. Eilenkin tirisi niin ihana makaroonilaatikko uunissa, että oli kuule vaikeaa tarjoilla sitä vain muille.

    Minäki oon karpannu joskus, mutta nyt mulle passaa paremmin tämä "aivot narikkaan" nutraus, kun ei tarvitse miettiä mitä voi ja mitä ei voi syödä. Rasvaa kyllä rakastin ja lihaa, nyt niitä ei kuitenkaan kaipaa :)

    Oon nyt kuuden päivän nutraamisen aikana jo huomannut tosi paljon juttuja mitä voin muuttaa ruokatottumuksissa ettei paino tule sitten takaisin:

    1. Iltasyöminen - monta, monta, monta kertaa on tullut turhaan syötyä

    2. Ateriarytmit - Haasteellista on ollut syödä kaikki kuusi annosta päivässä. Meinaa monesti venähtää omat ruokailut ihan liian pitkälle aikavälille, kun koko ajan huolehtii muista.

    3. Napostelu - Paremmin pitää suunnitella ruokailut.
    Terveellisiä välipaloja jääkaappiin valmiiksi. Nyt kun tässä on tosiaan vain tuo Nutrilett, niin olen huomannu useasti miten käsi kurottaa ihan automaattisesti herkuille, esimerkiksi kahvikaapilla.

    4. Herkutteluhetket - kirjoittelinkin tuossa miten luulin viikonlopun olevan vaikeaa, kun ei saa herkutella. Ei se kuitenkaan niin ollut ja tulevaisuudessa saa jäädä sipsit hyllyyn ja tilalle tulee porkkanatikut & kukkakaali tms. Ei tietenkään JOKA kerta, kun pitäähän sitä joskus olla syntinen ;)

    Nutrilett sponssaa mua ainakin huhtikuuhun saakka, niin sinne asti on aika selvät sävelet. Tiputetaan ensin tätä painoa ja sitten tasapainotetaan hommaa arkisemmaksi. Mielellään korvaan heidän tuotteilla vielä kauan aikaa muutamankin aterian päivässä.

    Paljonko sulla lähti karppaamalla?

    VastaaPoista
  3. Yhteensä karppaamalla lähti lähes 15 kg, kaksi tuli kesällä takaisin kun herkutteli suklaalla ja jäätelöllä ja kaikella muulla sellaisella! Mutta tähän asti ainoa "kuuri" jonka jälkeen tulos on pysynyt eikä ole turvonnut takaisin. Ehkä just siksi kun karppaaminenkin vaatii sen muutoksen että ei syö pastaa, leipää, sokeria jne. Nykyisin syön hiilareita kyllä kun haluan herkutella mutta ns. arkiruokavalioon ne eivät kuulu.

    Olet ihan oikeasa tossa napostelussa ja iltasyömisessä, jos oikeasti söisi VAIN silloin kun on nälkä eikä silloinkaan ämpärikaupalla ruokaa niin hyvä tulisi. Mullakin joskus venyy ateriavälit liian pitkiksi, olenkin alkanut hamstraamaan töihin välipaloja kuten pähkinöitä ja rahkaa!

    Päivitä vaan ahkerasti tätä blogia jatkossakin, rakastan laihdutusblogeja :)

    VastaaPoista
  4. Kaksi kiloa ei ole mitään jos on 15 saanut aiemmin pois! Ihan älyttömän hyvän määrn oot saanu pois ja saahan sitä joskus nautiskellakin.

    Enköhän täällä melkein päivittäin kuulumisia kirjoittele, pysy linjoilla ja linjoissa ;)

    VastaaPoista