Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

perjantai 23. marraskuuta 2012

Löytyi uusi tapa syödä keittoja ja upea yrttiruukku saapui taloon


Taisi olla viime viikko sellainen spurttiviikko. Menin nimittäin taas aamulla käymään vaa’alla ja siihen se on jämähtänyt: 83,5kg. Aamulla pääsin kuitenkin pitkästä aikaa käymään jumpissa, niin sinne jäi kyllä vähän liikaakin energiaa. Aurinkoisen Satu-Marian ohjauksessa hujahti yhteensä yli 600kcal, pitää alkaa miettimään tarkemmin mitä jumppapäivinä syö tai sitten pidättäytyä vielä noista vauhdikkaimmista jumpista siihen saakka kunnes VLCD loppuu.

Tänään oli älyttömän ihana yllätys kotona kun tulin asioilta, minulle oli tullut paketti. Siellä oli Sagaform Pascal Charmolun kolmoisyrttiruukku. Kävin heti ostamassa siihen persiljan, basilikan ja tillin. Tilli ei ollut mikään viehättävin vaihtoehto, mutta sai nyt lähikaupasta kelvata. Enää ei tarvitse kauheasti pähkäillä millä ruokia piristää, kun näissä ei kyllä turhia kaloreita ole! Tänään tuli persiljaa parikin kertaa syötyä tavallaan jälkiruoaksi, kun tuossa se pöydällä nyt on napostelua varten.
 
Sagaformin kuvastossa on mielestäni hyasinttejä tuossa ruukussa, ei yhtään huonompi idea tuoksuntuojahyasinttia varten joulunajaksi. Ei tarvitse sitä kastelemistakaan ihan joka päivä muistaa, kun noissa ruukuissa on mahdollisuus reunasta kaataa vettä ruukun pohjalle. Vaan nyt on kyllä paikat varattu yrteille. Ihanaa aloittaa viikonloppu, kun on saanut uuden hyödyllisen sisustuselementin.
 
 
 

Lähipäivinä on ollut vaikeuksia syödä keittoja, johtunee pääosin siitä syystä, että pirtelöt on vain niin paljon nopeampi tehdä ja syödä, varsinkin nyt kun on sheikkeri käytössä. Olen googletellut nutrauksesta tietoja ja keskustelupalstojakin tulee luettua. Osuikin silmään erittäin hyvä neuvo miten joku oli syönyt täytettyjä sieniä. Ostin sitten pari isoa sientä ja sisään sulloin paksua kanakeittotahnaa (mausteeksi mustapippuria), punasipulia ja sienen jalka. 175 asteisessa uunissa sellainen 15 minuuttia ja oli muuten hyvää! Sai oikeasti syödäkin jotain ja oikein pureskella. En mene takuuseen tuosta lämpötilasta ja ajasta, kun vaihdoin lämpötilaa ja kellokin oli vain kauniina seinällä. Lämpötila ja aika siis arvioita. Katson tarkemmin ensi kerralla.
Koristeeksi vielä persiljaa ja basilikaa
 
Viime kirjoituksessa kerroin siitä miten hengitys on alkanut haisemaan. Eipä muuten ole enää ongelma! Persilja auttaa tähän vaivaan J

Vaikka vaaka ei liikahdakaan, niin silti on uuden ruokalöydön ja yrttiruukun vuoksi fiilis korkealla.

Upeaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti